چای نعناع طبیعت:گرم
خواص:لطیف کننده خون، مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتی های گوارشی، کمک به هضم غذا، مقوی اعصاب معده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو(از پونه قوی تر است) ضد:نفخ، سکسکه، تهوع، اسهال، دل پیچه،ب واسیر، دردشکم، تب
طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
نکته:
ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.
منبع: سایت دکتر روازاده
مطالب بسیار اموزنده و مفید است بسیار متشکرم.