گلپر طبیعت:گرم و خشک
خواص: تقویت کننده عالی حافظه، قوه باه، قلب و عروق؛ اشتها آور، کمک به هضم غذا، شفابخش بیماری یرقان، پاکسازس کبد و دفع صفرا، تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن مفید است؛ ضد: صرع قوی، فراموشی، اسهال، تنبلی معده، جوش و دمل
طرز تهیه:یک قاشق مربا خوری رادر یک لیوان آب جوش ریخته، ظرفی را در آن گذاشته، می گذارید پانزده دقیقه بماند تا به رنگ زرد درآید.
نکته:
ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.
منبع: سایت دکتر روازاده