به گزارش بوعلی باب سلامتی و به نقل از تسنیم, یوسف اصغری درباره آب اظهار کرد: مهمترین کار آب در بدن رقیق کردن عصاره غذا (کیموس معدی یا کشکآب گوارشی) و در نهایت جذب راحت آن از طریق عروق مزانتریک یا ماساریقا از رودهها بهسمت کبد است.
بهگفته وی غالباً تشنگی صادق به آب یک تا ۲ ساعت بعد از خوردن غذاهای غلیظ در بدن ایجاد میشود که در آن زمان لازم است بهاندازه کافی متناسب با مزاج شخص آب مصرف کند.
این مدرس و محقق طب سنتی افزود: گرسنگی و تشنگی طولانیمدت بهدلیل اینکه سیستمهای داخلی بدن گرمتر میشود که مصرف آب سرد میتواند مضر باشد.
اصغری ادامه داد: بهیکباره سرکشیدن آب یا در حال خوابیده آب خوردن بهشدت نهی شده است و بهتر است که آب در سه نفس نوشیده شود و آب مکیده شود و از مصرف آب با ولع پرهیز شود.
وی گفت: آب خیلی سرد مضر معده و اعصاب بوده و موجب بروز ترشحات پشت حلق میشود. نوشیدنیهای گازدار مانند نوشابه, دلستر و دوغ، اثرات بدتری از آب سرد در بدن میگذارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی خاطرنشان کرد: آب خنک (نه خیلی سرد) بهترین راه برای رفع تشنگی است.
اصغری افزود: برای خنک کردن آب بهتر است که ظرف آب در یخچال نگهداری شود و از انداختن یخ داخل آب باید پرهیز کرد چرا که وقتی یخ ذوب و جرم آن در آب حل میشود بهشدت به اعصاب آسیب میرساند.
وی یادآور شد: زیاد خوردن آب جوش ولرم شده خوب نیست چرا که معده را ضعیف میکند اما مصرف ناشتای آب گرم بهمدت کوتاه میتواند بخشی از نفخ و مشکلات گوارشی و گرفتگی صدا را از بین ببرد.
این محقق و پژوهشگر طب خاطرنشان کرد: مصرف آب نیمگرم ضرر بیشتری دارد چرا که موجب تهوع و غثیان در معده شده و هضم را مختل میکند.
تهیه و تنظیم از گروه بوعلی باب سلامتی
منبع: خبرگزاری تسنیم
راست میگید من یه مدت هر روزه فقط آب جوش سرد شده میخوردم حالم بد بود نمیتونستم دو دقیقه رو پام باستم ظرف بشورم چشمام سیاه میشد نفسم تنگ باید میخوابیدم تازه بیشتر وقتا هم فشارم پایین بود چند بار دکتر رفتم خوب نشدم وقتی دیگه آب معمولی خوردم خوب شدم