پیشگیری از سرطان و امراض قلبى با بادام زمینی
بادام زمینى از بروز سرطان و امراض قلبى پیشگیرى مى کند
بادام زمینى حاوى ترکیبى است که در کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماریهاى قلبى مؤثر است.
بادام زمینى داراى ویتامینF یا اسید لینولیک مى باشد که بهترین داروى ریزش مو سر است.
انجام مطالعه اى توسط دانشمندان وزارت کشاورزى آمریکا نشان داده است بادام زمینى یک منبع غنى از مادهاى بنام «رزوراترول» است که در انگور نیز یافت مى شود.
این ماده یکى از دسته ترکیبات موسوم به فیتوآلکسین است که با کاهش بیماریهاى قلب و عروق مرتبط شناخته شده است و ارتباط آن با میزان نسبتا پائین بیماریهاى قلبى در بین فرانسویان على رغم رژیم غذایى پرچربى مشخص شده است.
این تحقیق توسط تیم ساندرز از تحقیقات کشاورزى وزارت کشاورزى در نشست انجمن شیمى آمریکا ارائه شد. محققان خاطر نشان کردند که: هنوز نحوه عملکرد این ماده به عنوان یک عامل سلامت بخش در غذا مشخص نشده است هر چند برخى مطالعات نشان داده است که مى تواند مانع از تجمع پلاکت در عروق خون شود.
این ماده همچنین یک آنتى اکسیدان است که مى تواند اکسیداسیون کلسترول را کاهش دهد.
اگر چه بادام زمینى یک غذاى پرچربى محسوب مى شود اما مؤسسه بادام زمینى در واکنش به انجام این مطالعه گفت بادام زمینى منبع خوبى از ویتامین (اى)، اسید فولیک الیاف دار، تیامین، نیاسین، مس، منگنز، فسفر و روى است.
جف جانسون رئیس مؤسسه بادام زمینى گفت: ما همیشه احساس کردهایم بادام زمینى یک منبع انرژىزا از مواد غذایى است. اکنون با انجام تحقیقى که براى اولین بار صورت گرفته است، هیجان زده شده ایم.
منبع:
نورانى، مصطفى، دائره المعارف بزرگ طب اسلامى (نورانى)، ۱۲جلد، ارمغان یوسف – قم، چاپ: اول، ۱۳۸۴ ه.ش.
صانعى، صفدر، نسخه شفا – گل و گیاه، ۱جلد، حافظ نوین – تهران، چاپ: شانزدهم، ۱۳۸۶ ه.ش.
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت