شربت فراسیون
خواص شربت فراسیون:
خلط آور؛ ضد سرفه هاى رطوبى.
اجزاى شربت فراسیون:
فراسیون (۳ واحد)؛
زوفا، پرسیاوش، برگ پونه، انجیر خشک (۱ واحد)
آب (۴۰۰ واحد)؛
شکر سرخ (۶ واحد).
شیوه ساخت شربت فراسیون:
اجزا را یک شب در آب خیسانده در حمام ماریه بجوشانند و صاف کنند. مایع را با شکرسرخ مخلوط کنند تا شکر حل شود. سپس کمى بجوشانند تا قوام آید.
زمان و مقدار مصرف شربت فراسیون:
هر ۸ تا ۱۲ ساعت، ۱ تا ۳ قاشق غذاخورى از شربت را در نصف لیوان آب ولرم حل نموده میل کنند
ملاحظات مصرف شربت فراسیون:
ترش شدن شربت نشانه فساد آن است.
تمام مطالب در سایت بوعلی باب سلامتی زیر نظر متخصصین طب سنتی می باشد
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت