درمان یبوست با نارنگی
نارنگی یکی از بهترین میوه های پاییزی برای درمان یبوست می باشد
نارنگی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد
همچنین نارنگی مقوی معده است
نارنگی ضد تهوع و قی می باشد
خواص دیگر نارنگی:
نارنگی ملین است
نارنگی باعث افزایش نیروى جنسى مى شود.
نارنگی مقوى معده و رافع قى و تهوع است.
شکوفه هاى نارنگی محرک است.
از جوشانده برگهاى نارنگی مانند سایر انواع مرکبات براى شستوشوى ورمها و کاهش درد آنها استفاده مى شود.
ترکیبات شیمیایى نارنگی:
از نظر ترکیبات شیمیایى پوست نارنگی در حدود ۵/ ۰ درصد اسانس دارد و از برگها و سرشاخه هاى نارنگی نیز اسانس گرفته مى شود (در حدود ۵۵/ ۰ درصد).
اسانس پوست نارنگی داراى دى- لیمونن، دى- ال- لیمونن، ترپن ، کارن و لینالول است که در حدود ۷۸ درصد آن را دى- لیمونن و دى- ال- لیمونن تشکیل مىدهد، ولى در اسانس برگ و سرشاخه، یعنى اسانس پتى گرین، فقط در حدود ۴۲ درصد دى و دى- ال- لیمونن یافت مى شود. و در هر دو نوع اسانس در حدود ۱۵ درصد لینالول وجود دارد. در آب نارنگى قند و آمینو اسید یافت مى شود.
در هریک صد گرم نارنگی پوست کنده مواد زیر وجود دارد:
آب ۸۷ گرم، هیدراتهاى کربن ۶/ ۱۱ گرم، خاکستر ۴/ ۰ گرم، کلسیم ۴۰ میلىگرم، فسفر ۱۸ میلىگرم، آهن ۴/ ۰ میلىگرم، سدیم ۲ میلىگرم، پتاسیم ۱۲۶ میلىگرم، ویتامینA 420 واحد بینالمللى، تیامین ۰۶/ ۰ میلىگرم، رایبوفلاوین ۰۲/ ۰ میلىگرم، نیاسین ۱/ ۰ میلىگرم، ویتامینC 31 میلىگرم، انرژى غذایى ۴۶ کالرى.
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت