سرخط خبرها
خانه / اخبار روز طب سنتی / سم زدایی ریه با نخود

سم زدایی ریه با نخود

سم زدایی ریه با نخود
نخود یکی از بهترین سم زدایی از ریه برای زندگی در کلانشهر های آلوده می باشد
طرز استفاده از نخود برای سم زدایی از ریه
شب یک قاشق نخود در یک و نیم لیوان شیر تا صبح خیسانده و صبح ۲ دقیقه جوشانده ناشتا میل شود

خواص درمانى نخود:
– نخود را در شیر بجوشانید و بخورید. ریه سم زدایی و تقویت مى ‏کند و احساس خستگى در ریه را برطرف مى ‏سازد.

– هر روز نخود را در آب بخیسانید و خیسانده آن را خام بجوید و بخورید بعد آب خیس کرده آن را هم با کمى عسل شیرین کنید و روى آن بیاشامید. خونساز و اشتهاآور و مغذى و چاق کننده است،

-نخود براى برگشت قوای جنسی مأیوسان بسیار مؤثر است، نخود انسان را جوانتر مى‏ کند.

خواص نخود
خواص نخود

– آیا میدانید نخود بخاطر داشتن خواص بیشمار یکی از پرطرفدار ترین حبوبات در ایران کهن بوده که غذاهایی مقوی مثل آبگوشت و خورش قیمه را با نخود تهیه می کردند

– آب پخته نخود را نمک بزنید و بنوشید. مدرّ و کمى ملیّن است، بازکننده گرفتگى‏ ها است، براى تحلیل ورم لثه‏ ها و تسکین درد دندان و درد سینه و درمان زخم ریه نافع است، لیزى معده را برطرف مى ‏سازد.

-کشتن کرم معده و روده با نخود
شب نخود را در سرکه بخیسانید و صبح ناشتا آن نخودها را بخورید و در آن روز چیز دیگرى نخورید. براى کشتن کرم معده نافع است.

-بازکردن قاعدگی با نخود
نخود را با کنجد بجوشانید و بخورید. قاعدگى را باز مى‏ کند.

-زیبا سازی پوست با نخود
آب خیسانده نخود را هر روز به صورت بمالید. بخاطر داشتن ویتامین ها و مواد مغذی پوست صورت را زیبا مى ‏سازد.

– بو داده نخود را (نخودچى) را نرم بسایید و با حنا مخلوط کنید و داخل رحم بپاشید. ترشحات غیر طبیعى را برطرف مى کند.

-درمان کمر درد و رشد مو با نخود
نخود را نرم بکوبید و با آب خمیر کنید و شب‏ها ضماد نمایید. خارش بدن را تسکین مى ‏دهد، درد کمر را بهبود مى‏ بخشد، موها را تقویت مى ‏کند. و باعث رشد مو مى‏ گردد، مالیجى یا ورم بناگوش را درمان مى ‏کند، زردى پوست صورت و کک مک را برطرف مى ‏سازد.

– اگر حلیم نخود با سرکه خورده شود و در آب پخته نخود هم بنشینید براى اصلاح بیمارى مقعد و پاک کردن رحم و اخراج انگل معده و روده مؤثر است.

– نخود را نرم بکوبید و با عسل خمیر نمایید و ضماد کنید. جراحت سرطان را باز مى‏ کند.

– اگر هر شب یک مثقال خشک نخود را نرم بسایید و تنقیه کنید. کرم‏هاى ریز مقعد را نابود مى‏ سازد.

مصلح نخود: زنجبیل و تخم خشخاش- زیره و شبت و در گرم ‏مزاجان سکنجبین است.

طبیعت نخود: گرم و خشک است و سبز آن کمى تر است.

ترکیبات شیمیایى نخود: در هر ۱۰۰ گرم نخود خشک و خام مواد زیر وجود دارد که با خواص پسته برابری می کند:
پروتئین حدود ۲۰ گرم- هیدرات‏هاى کربن ۵۵ گرم- آب ۱۰ گرم- خاکستر ۳ گرم- کلسیم ۱۵۰ میلى‏گرم- فسفر ۳۳۰ میلى‏گرم- آهن ۹/ ۶ میلى‏گرم- سدیم ۲۶ میلى‏گرم- پتاسیم ۷۹۷ میلى‏گرم- تیامین ۳۱/ ۰ میلى‏گرم- رایبوفلاوین ۱۵/ ۰ میلى‏گرم- نیاسین ۲ میلى‏گرم- ارسنیک ۰۰۹/ ۰ میلى‏گرم- روغن ثابت ۵ تا ۴ درصد- لیسین- لسیتین- سیستین- فیتین- ساپونین- ارژى نین- تایروزین- مواد نشاسته‏اى- تریپتوفان- کاروتنوئید- اکسالیک‏اسید- استیک اسید- مالیک اسید.
ویتامین‏هاى‏A وC -B وE در آن وجود دارد.

حقایق پیرامون نخود:
آیا میدانید خواص پسته و نخود با هم برابر است

آیا می دانید نخود تنها حبوباتی است که کاملا ارگانیک تولید می شود و حتی از کودهای شیمیایی و سموم شیمیایی در کاشت, داشت و برداشت آن استفاده نمی شود

آیا می دانید اکثر کشور های اروپایی خواهان واردات نخود از ایران می باشند و تنها دلیل این امر کاملا ارگانیک بودن نخود است

آیا می دانید بیشترین تولید نخود مربوط به شهرستان دلفان لرستان می باشد

تولید سالانه ۴۰ هزار تن نخود در شهرستان دلفان

فرشاد بابایی رئیس جهاد کشاورزی دلفان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان دلفان با تولید سالانه بیش از ۴۰ هزار تن نخود قطب تولید این محصول در استان لرستان محسوب می‌شود.وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۳۵ تا ۴۵ هزار هکتار از اراضی شهرستان دلفان به کشت نخود اختصاص می‌یابد، افزود: نخود تولیدی شهرستان دلفان یکی از رقم‌های باکیفیت موجود در بازار محسوب می‌شود چراکه ازلحاظ پخت و ترد بودن خوشمزگی و درشتی در بازار بسیار موردپسند خریداران است.

منابع
۱- حاجى شریف، احمد، اسرار گیاهان دارویى، ۱جلد، حافظ نوین – تهران، چاپ: چهارم، ۱۳۸۶ ه.ش.
۲- سایت تسنیم

تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه‌ای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت

همچنین ببینید

خواص نخود

با مصرف نخود پوست خود را جوانسازید

با مصرف نخود پوست خود را جوانسازید خواص درمانى نخود : ۱- نخود را در …