شربت فواکه ضد هپاتیت
خواص شربت گیاهی ضد هپاتیت:
شربت گیاهی ضد هپاتیت خون را تصفیه کرده، امراض حار را معالجه کرده و عطش را مى نشاند.
شربت گیاهی ضد هپاتیت براى درمان استسقاء (سیروز کبدى) مفید است.
شربت گیاهی ضد هپاتیت ورمهاى التهابى در بیمارى هایى نظیر لوپوس را ساکن مى کند.
مواد لازم جهت تهیه شربت گیاهی ضد:
عرقیات جهت تهیه شربت گیاهی:
کاسنى، شاهتره، بید، نعناع، زنیان، گشنیز، غازیاغى از هرکدام یک شیشه.
آبمیوهها لازم جهت تهیه شربت گیاهی:
گریپ فوروت، پرتقال مى خوش، گیلاس، آلبالو، گوجه سبز، انار، تمشک از هر کدام ۲۵۰ گرم.
طرز تهیه شربت گیاهی:
آبمیوهها و عرقیات را ۱۰ دقیقه روى شعله ملایم بجوشانید، سپس مقدارى عسل و یا شکر و یا قند به اندازهاى که شیرین شود وارد کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.
نصف قاشق چایخورى زعفران سائیده اضافه و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید. در یخچال نگهدارى کنید.
مقدار مصرف شربت گیاهی:
روزانه بین ۱ تا ۳ استکان میل کنید.
تذکر در مورد تهیه شربت های گیاهی
۱- در تمام نسخى که گریپ فوروت بکار مىرود علاوه بر پوسته خارجى پوست داخلى گوشت گریپ فوروت را هم جدا کرده و دور بریزید، تا تلخى آن گرفته شود.
۲-در کلیه نسخه ها در صورتى که امکان نگه داشتن شربت ها در جاى سرد ممکن نیست با رعایت نسبتها مقدار کمترى از شربت را آماده کنید، تا از فاسد شدن آن جلوگیرى گردد.
۳-در صورت عدم امکان دسترسى به برخى از میوهها از میوههاى موجود در نسخه به میزان ۲ تا ۳ برابر مى توانید استفاده کنید.
منبع: موسوى، محمد، مجموعه پیک شفا، ۱۲جلد، کانون پژوهش – اصفهان، چاپ: دوم، ۱۳۸۸ ه.ش