درمان ورم مفاصل با سبزی ریحان به گزارش بوعلی باب سلامتی و به نقل از herbwisdom بتا کاریوفیلن موجود در ریحان برای درمان ورم مفاصل بسیار مفید است و همچنین فیتواستروژنها موجود در ریحان که در بعضی از گیاهان دیگر نیز یافت میشوند و شبیه به استروژنی هستند که در بدن انسان تولید میشود. بنابراین آنها در بدن انسان شبیه به استروژن عمل میکنند .
فیتواستروژن گیاهی اغلب برای کمک به هورمونهای زنانه استفاده در موارد قاعدگی، یائسگی و … استفاده میشود. ریحان یکی از گیاهانی است که دارای فیتواستروژن است.ریحان همچنین شامل مقادیر زیاد بتا کاریوفیلن (BCP) است که برای درمان ورم مفاصل بسیار مفید است. BCP یکی از موادی است که سیگنالهای مربوط به تورم در بیماری ورم مفاصل رادر بدن انسان غیرفعال میکند.
این سبزی به وفور در سفرههای ایرانی نیز دیده میشود.
خواص ریحان
ریحان از گذشتههای دور به عنوان داروی ضدافسردگی شناخته میشده است. دمنوش ریحان بر غدد فوق کلیوی اثر میگذارد، و سبب ترشح هورمونهایی میشود که برای مقابله با استرس مفید هستند. ریحان حافظه را بهبود میبخشد، و به کاهش اثرات سفرهای هوایی کمک میکند. ریحان در درمان اسهال، انگلهای روده، تب، عفونتهای پوستی نیز بکار میرود. همچنین گفته میشود که ریحان دارای مواد شبه استروژن است و به تنظیم قاعدگی در زنان کمک میکند. علاوه بر این ریحان سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش اسید اوریک مضر در بدن میشود. ریحان همچنین برای کاهش درد و تورم حاصل از آتروزاستفاده میشود.
ریحان را به شکلهای گوناگون میتوان استفاده کرد. برگهای تازه این سبزی را برای تهیه پماد میتوان استفاده کرد، دانههای آن را میتوان به غذا افزود. ریحان خاصیت ضدعفونی کننده نیز دارد، و مالش جای نیش پشه و کنه با برگهای ریحان سبب کاهش خارش میشود. همچنین رایحه این سبزی سبب دورکردن حشرات میشود. از عصاره ریحان برای مقابله با برونشیت و سرفه استفاده میشود زیرا خاصیت خلطآوری دارد.
روغن ریحان
روغن ریحان مصرف خوراکی ندارد، اما در آروماتراپی و ماساژ بکار میرود و برای رفع خستگی، افزایش جریان خون و غذارسانی به بافتهای بدن، مقابله با سردرد، کاهش تب یونجه و آسم نیز مفید است
منبع: herbwisdom
دست شما درد نکنه