Breaking News
Home / اخبار روز طب سنتی / پنج ماده غذایی که جوان‌تر تان میکند

پنج ماده غذایی که جوان‌تر تان میکند

اگر می‌خواهید جوان‌تر از سن‌تان نشان داده شوید، حتماً ۵ ماده غذایی که شامل سیب زمینی ماهی سالمون گوجه فرنگی، مرکبات و سبزیجات است، مصرف کنید.

پنج ماده غذایی که جوان‌تر تان میکند
پنج ماده غذایی که جوان‌تر تان میکند

اولین ماده جوانسازی پوست سیب زمینی می باشد:

کاروتن بتای موجود در سیب زمینی شیرین باعث نارنجی شدن رنگ آن می‌شود و PH پوست شما را تنظیم می‌کند و به پوست‌تان کمک می‌کند تا با خشکی مبارزه کند و حجم سلول‌ها را افزایش می‌دهد و این افزایش حجمی سلول ها در بالاترین سطح پوست باعث کشیدگی و صاف شدن آن می‌شود.

دومین ماده غذایی جوانسازی پوست ماهی سالمون می باشد:

رنگ صورتی این ماهی بخاطر ماده‌ای به نام  “Astaxanthin”  است که یک دشمن قوی برای رادیکال های آزاد به شمار می‌رود؛ این رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های سرکشی هستند که به غشای سلولی آسیب می‌رسانند و باعث پیری پوست می‌شوند.

سومین مورد جوانسازی پوست گوجه فرنگی می باشد:

رنگدانه قرمز این میوه، لیکوپن، یک آنتی اکسیدان قوی است که محافظت پوست از نور خورشید را مانند کرم‌های ضد آفتاب انجام می‌دهد اما از داخل به خارج. بهترین روش برای جذب لیکوپن، خوردن گوجه فرنگی با روغن زیتون گزارش شده است.

چهارمین مورد جوانسازی پوست مرکبات می باشند:

ویتامین C ماده ضروری برای ساخت کلاژن به شمار می‌رود. کلاژن‌ها ترکیب‌های ضروری برای حفظ شادابی و جوانی پوست به شمار می‌روند. کلاژن‌ها از سن ۲۰ سالگی به بعد به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابند. مرکبات همچنین، حاوی بیوفلاونوئید هستند که از پوست در برابر اشعه‌های UV حفاظت می‌کنند و از مرگ سلولی در پوست جلوگیری می‌کنند.

پنجمین مورد جهت جوانسازی پوست سبزیجات می باشند:

اسفناج و کلم پیچ و سبزی‌های دیگر که حاوی لوتئین هستند از پوست در برابر التهاب و چین و چروک ناشی از اشعه های خورشیدی جلوگیری می‌کنند

تهیه و تنظیم توسط گروه بوعلی باب سلامتی

Check Also

روغن آمله قوی کننده ریشه مو

روغن آمله قوی کننده ریشه مو

خواص درمانى روغن آمله: شبها روغن آمله را بر سر بماليد.روغن آمله موها را بسيار …

2 comments

  1. با سلام لطفا روش استفاده از این مواد برای جوان نگه داشتن پوست را نیز بفرمائید.

  2. بوعلی باب سلامتی

    سعی شود این مواد غذایی در برنامه غذایی گنجانده شود و مصرف شود