تغذیه در بیماران سرطان کبد
بیماران سرطان کبد به کلى از خوردن هر نوع غذاى سفت خوددارى کند و تنها به خوردن لعاب سوپ گشنیز اکتفا نماید.
سوپ گشنیز ترکیبى از سبزى گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و نخود و ماهیچه گوسفند یا مرغ بدون چربى با آلوى بخارا باشد که لعاب آن را گرفته و جرم غذا را کنار بگذارید
بیمار از خوردن نان هم محروم شود این رژیم غذایى آنقدر ادامه خواهد داشت تا ورم کبد رو به نرمى گذارد. آنگاه به تدریج سوپ گشنیز با همه محتویات آن مصرف مى شود.
بیماران سرطان کبد میتواند بجای آب از عرق کاسنی استفاده کنند
بیماران سرطان کبد از موارد زیر پرهیز کنند:
در دستورات کلى سرطان مصرف لبنیات، سرخ کردنى ها، چربى، گوشت گوساله و گاو، سیب زمینى، پسته، خرما، ریحان بنفش، لوبیاها، کباب، بستنى، آب یخ،
بیماران سرطان کبد غذاهاى سرطانزا مانند زیر پرهیز کنند:
سوسیس و کالباس، پیتزا و انواع ساندویچها، چیپس و پفک و شیرینى جات قنادى، نوشابه، نانهاى جوش شیریندار، برنج، آبمیوههاى بسته بندى، انواع کنسروها ممنوع است.
تمام مطالب در سایت بوعلی باب سلامتی زیر نظر متخصصین طب سنتی می باشد
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت