سکنجبین انبرباریس سفرجلی نام دیگر آن سکنجبین زرشک و به
خواص سکنجبین انبرباریس سفرجلی:
سکنجبین انبرباریس مقوى کبد و معده و گدازنده غذاست
سکنجبین انبرباریس سفرجلی در هضم غذا کمک شایان کند و بازکننده سده کبد و بازکننده مجارى آن است
سکنجبین زرشک و به, مسکن حرارت کبد و ضد استسقاء (سرطان کبد) و خفقان قلب را فرونشاند و تب صفراوى را زایل کننده است و اشتهاى طعام آورد.
سکنجبین انبرباریس سفرجلی بهترین درمان کبد چرب و مشکلات کبدی و سرطان کید می باشد
طرز تهیه سکنجبین انبرباریس سفرجلی
بگیرند ربع من تبریز زرشک بدون هسته منقى و با ۱۶۸ مثقال آب و ۱۴ مثقال گلاب در هم کنند و یک شبانه روز بگذارند بخیسد و صبح آن را آنقدر بمالند تا مواد زرشک در آب شود، صاف کنند و ۱۶۸ مثقال شکر قرمز و اگر نبود شکر سفید اضافه کنند و در دیگ سنگى با یک تا ۲ سفیده تخم مرغ بجوشانند و مرتب کف آن را بگیرند تا دیگر کف نیاورد، بگذارند سرد شود آنگاه دوباره صاف کنند، صافى که از پارچه ریزنقش بگذرد و دوباره در همان دیگ سنگى بریزند و ۵/ ۲۲ مثقال سرکه انگورى و نیم من آب سفرجل داخل نمایند و دوباره روى شعله ملایم بجوشانند تا به قوام آید. از آتش فرود آورده سرد کنند و در جاى خنک نگهدارند.
مقدار مصرف سکنجبین انبرباریس سفرجلی:
روزى ۳ بار صبح و ظهر و شب هربار یک فنجان میل شود
انبرباریس = زرشک
سفرجلی = میوه به
منقى=پاک شده
سکنجبین یک نوشیدنی اصیل ایرانی است که هر خانواده می تواند به راحتی آن را در خانه تهیه کند و از خواص بیشمار آن استفاده کند
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت