خواص سبزی بهاره غازیاغی که در بهار به عنوان سبزی صحرایی مصرف می شود
سبزی بهاره غازیاغی خنک کننده است و براى استسقا و سوزاک مفید مى باشد
غازیاغی براى بیمارى هاى قند و بیمارى هاى کلیه مفید است
سایر خواص که به گیاه غازیاغی نسبت داده مى شود
غازیاغی تونیک، مقوى معده، قابض، محلل و زیادکننده ترشح شیر است
استوارت تحقیق کرده و نشان مى دهد که اثر میوه ها و تخم غازیاغی شبیه آثار قسمت زیرزمینى آن است ولى خوردن میوه غازیاغی انسان را عقیم مى کند.
به علاوه در چین غازیاغی را براى تسهیل زایمان و کاهش درد و تسریع تولد بچه به زائو در حال وضع حمل مى داده اند.
از برگ هاى غازیاغی نیز براى جذام استفاده مى شده است.
خوردن ریشه غازیاغی چشم و گوش را تیز و حساس مى کند وزن انسان کم مى شود رنگ رخسار درخشان و عمر دراز و انسان اصولا سبک مى شود.
در اسناد دیگرى آمده است که له شده برگهاى غازیاغى با سرکه و نمک براى زخم هاى بد و سوختگى و جراحت ها مفید است.
کتب طب سنتى غازیاغی را حشیشه البرص نام مى برند و این همان گیاهى است که در بهار مخلوط با سبزى هاى دیگر به نام سبزى صحرائى در تهران عرضه مى شود و مصرف درازمدت غازیاغی براى برص مفید است.
نکته: همچنین آمده است که خوردن میوه غازیاغی موجب عقیم شدن انسان مى شود
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت