خانه / اخبار روز طب سنتی / خواص سبزی بهاره غازیاغی

خواص سبزی بهاره غازیاغی

خواص سبزی بهاره غازیاغی که در بهار به عنوان سبزی صحرایی مصرف می شود
سبزی بهاره غازیاغی خنک‏ کننده است و براى استسقا و سوزاک مفید مى ‏باشد
غازیاغی براى بیمارى‏ هاى قند و بیمارى‏ هاى کلیه مفید است
سایر خواص که به گیاه غازیاغی نسبت داده مى ‏شود
غازیاغی تونیک، مقوى معده، قابض، محلل و زیادکننده ترشح شیر است

استوارت تحقیق کرده و نشان مى‏ دهد که اثر میوه‏ ها و تخم غازیاغی شبیه آثار قسمت زیرزمینى آن است ولى خوردن میوه غازیاغی انسان را عقیم مى‏ کند.

غازیاغی
غازیاغی
در هندوچین از گرد قسمت متورم زیرزمینى گیاه غازیاغی به عنوان مدر استفاده مى‏ کنند.

به علاوه در چین غازیاغی را براى تسهیل زایمان و کاهش درد و تسریع تولد بچه به زائو در حال وضع حمل مى‏ داده ‏اند.

از برگ هاى غازیاغی نیز براى جذام استفاده مى ‏شده است.

خوردن ریشه غازیاغی چشم و گوش را تیز و حساس مى‏ کند وزن انسان کم مى‏ شود رنگ رخسار درخشان و عمر دراز و انسان اصولا سبک مى‏ شود.

در اسناد دیگرى آمده است که له‏ شده برگهاى غازیاغى با سرکه و نمک براى زخم هاى بد و سوختگى و جراحت ها مفید است.

کتب طب سنتى غازیاغی را حشیشه البرص نام مى‏ برند و این همان گیاهى است که در بهار مخلوط با سبزى‏ هاى دیگر به نام سبزى صحرائى در تهران عرضه مى‏ شود و مصرف درازمدت غازیاغی براى برص‏ مفید است.

نکته: هم‏چنین آمده است که خوردن میوه غازیاغی موجب عقیم شدن انسان مى‏ شود

تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه‌ای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت

همچنین ببینید

پاغازه

پاغازه

نام‏هاى ديگر: باغازى- پاى‏غازى- پاغازه(پغازه)– پاى‏زاغان- پنجه غاز ياقى- كلاغ‏پا- بارتنگ‏آبى- اطريلال- رجل الوز- رجل …