درمان یبوست با گل قند
گل قند معجونی است از ترکیب گل محمدی با عسل یا شکر که درمان کننده یبوست افراد بلغمی مزاج است
همچنین گل قند تقویت کننده دستگاه گوارش سرد مزاجان است
گل قند درمان کننده سردردهاى سرد مزاج و میگرن مى باشد
طرز ساختن گل قند (گل انگبین):
براى ساختن گل قند باید گلبرگهاى گل محمدى را از نوعى که ته گل کوزهاى باشد با مقدارى عسل مخلوط کرده و در ظرف شیشه اى در جلو آفتاب تابستان مى گذارند و هرچند روز یکبار آن را خوب مخلوط مى کنند و حدود چهل روز مى گذارند در آفتاب بماند تا گل و عسل خوب درهم شوند و بقول پزشکان ملقمه گردند از جلو آفتاب برداشته در ظرفى سربسته نگهدارى مى کنند و هنگام لزوم استفاده مى نمایند.
مقدار مواد لازم جهت تهیه گل قند یا گل انگبین:
مقدار ۱۰۰گرم گل محمدی با ۲۰۰ گرم عسل یا شکر
مقدار گلاب به اندازه ای که بتوان مخلوط را خمیری کرد در نوع شکری از گلاب استفاده می شود
مقدار مصرف گل قند یا گل انگبین:
بطور متوسط هر نوبت بقد یک گردوى متوسط بعد از نهار میل شود.
در کودکان به اندازه یک قاشق چای خوری بعد از نهار میل شود
تهیه و تنظیم از تیم پژوهشی بوعلی باب سلامتی
www.boalii.ir
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانهای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت